Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"În cursul zilei de astăzi am decis să formulez o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii şi la CNA cu privire la afirmaţiile mincinoase, de o gravitate extremă, care au fost formulate ieri doar cu scopul de a mă decredibiliza atât pe mine cât şi pe ceilalţi procurori din cadrul DNA. În astfel de cazuri ne folosim de căile legale şi răspundem legal împotriva afirmaţiilor defăimătoare care se fac la adresa instituţiei sau la adresa procurorilor din cadrul ei, dar şi în cazul atacurilor la viaţa privată a magistraţilor. În aceeaşi măsură, mă gândesc să îi acţionez în instanţă pe cei care fac astfel de afirmaţii mincinoase doar cu scopul de a ştirbi autoritatea profesionala a colectivului de procurori. Vreau să vă spun că dincolo de încercările eşuate de a intimida activitatea procurorilor DNA , procurorii îşi vor continua activitatea cu aceeaşi imparţialitate şi profesionalism activitatea anticorupţie. "


Comentarii

SCROAFA ASTA VREA DOVEZI!!! TI LE DA BERCEA ACUM FATO !!! NU-I ASA CA VOICULESCU I-A PUS IN BRATE MALDARUL DE DOLARI ADUSI DE PONTA???? HAI SICTIR NENOROCITI BASISTI !!! CHIAR NU VA VINE SA CREDETI CA O SA INFUNDATI PUSCARIILE IN FRUNTE CU PUSCARIABILUL NR.1 AL TARII ???? DECE NU LUAU IN SEAMA FILMULETELE CEI DELA CONSTANTA??? ACOLO KOVESI NU TREBUIE SA VADA CE SE INTAMPLA??? A, ESTE VORBA DESPRE FRATELE SEFULUI SUPREM !!! DAR STATI OUTIN CA BERCEA MONDIALU N-A VARSAT TOT CE STIE DESPRE JUSTITIA BASISTA !!!! ASTEPTATI SI-O SA VA CRUCITI !!! PANA UNA-ALTA A-NCEPUT NUMARATOAREA INVERSA PT.BASISTI.

21 iunie 2014 9:46

NOI Adevarat este, bre Kovessi ca, l-ai bagat in pensie pe procurorul Iacobescu, care indraznise sa descida ancheta pe afacerea Bercea dat 600 000 Euro lui Basescu, Bercea dat 2 milioane Euro pt matale si Stanciu aia, doua incoruptibile ?! Musamalizarea comisa de Kovessi si ailalta, de ce ?! Raspunde, fa, femeie, cu explicatii coerente, NU cu amenintari, caci ne stergem la koor cu ele....

21 iunie 2014 5:59

y da, doamna Kovesi, ai dreptate, procurorii DNA sunt Dumnezei, ei nu pot fi acuzati de nimic, ei sunt Gigei, ai voie sa se pise si pe canapea, nimeni nu trebuie sa carneasca, da hai sa mai asteptam putin, ca poate apar si filmuletele cu alti corupti. Intimidare nu este ce face presa, ci ce faci mataluta cu astfel de declaratii . Ti e frica de ceva, ai ceva pe constiinta?! daca nu, stai cuminte in banca mataluta, romanii nu se iau dupa barfe ci dupa fapte, nu incerca sa acoperi marile abuzuri ale subordonatilor. Eu nu cred decat ce vad, dovezi pe care le prezinta unii sau altii, de o parte sau cealalta parte a baricadei.

20 iunie 2014 16:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.