Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi bucureşteni s-au adunat aseară în Piaţa Universităţii pentru a-l susţine pe fostul subsecretar de stat în ministerul Sănătăţii, Raed Arafat. Oamenii au protestat împotriva noii legi a sănătăţii. Printre aceştia s-a numărat şi fostul consilier prezidenţial Sandra Pralong.

"Ne-am adunat câţiva pentru că nu vrem ca lucrurile care funcţionează, puţinele instituţii care funcţionează în România să se desfiinţeze ... şi de compentenţa lor" a declarat Sandra Pralong, fost consilier prezidenţial

"E un protest impotriva politicii care îşi bate joc de sănătatea poporului de sanatatea individuală de siguranta individului in România" a spus un alt participant la protest.


Comentarii

ramo http://www.documentarywire.com/sicko ... aici vom ajunge daca se adopta aceasta lege..

13 ianuarie 2012 2:33

Malefic si Letal=DEZASTRU: Este CLAR pentru orice OM Normal : PD-L si BASE,…… prin COMPORTAMENT, ATITUDINE TOTALITARA, DISCURS DEMAGOGIC, EXEMPLU PERSONAL, etc., etc., etc.,…….. sunt…. NEO CRIPTO COMUNISTO SECURISTO-MAFIOTI,…… MALEFICI si LETALI ……pentru ROMANIA si vor DISPARE de pe scena politica.

11 ianuarie 2012 13:03

Lupta impotriva prostiei Imi cer scuze : RAED ARAFAT celui care a infiinta SMURD.

11 ianuarie 2012 10:45

Lupta impotriva prostiei SMURD nu a functionat niciodata ca serviciu privat. Pornirea acestui serviciu a fost initiativa unei singure persoane: RAED ARADAR La aceasta s-au alaturat, in anul 1990, mai multi voluntari: studenti, medici si asistenti medicali Ulterior, in anul 1991, SMURD a inceput sa functioneze experimental in cadrul Grupului de Pompieri Militari din Judetul Mures iar la 6 luni de la inceperea operarii experimentale a SMURD-ului in cadrul pompierilor, in urma unei evaluari a activitatii din partea unei comisii a Comandamentului Corpului Pompierilor Militari din Romania, s-a decis integrarea acestui serviciu ca o componenta in structura pompierilor. Acest mod de organizare continua si functioneaza si in ziua de azi.

11 ianuarie 2012 10:42

HORIA Basescu = calamitatea si dezastrul Romaniei ! Acest Golan Betiv si Bataus, trebuie sa dispara de la puterea, timp de 8-9 ani de guvernare PDL ista si Bashineasca, s-a dezintegrat Statul cu institutiile care protejeaza pe cetateni ! Nenorocitul asta de Chior, este mai rau decat KIM-IR JONG ala al Coreei de Nord ! Tunurile pe Basescu !

11 ianuarie 2012 10:09

cornel Nimeni nu e de neinlocuit !De foarte multe ori cind ajungi prea sus iti depasesti limitele capacitatii personale Pe de alta parte e greu sa lupti cu mafia bucuresteana !Ori te dai cu ei ori esti indepartat !

11 ianuarie 2012 9:44

EU Cred ca nu din patriotism a facut Arafat acest gest!El stie ca la SMURD se ocazioneaza sume uriase si se cheltuiesc intr-o veselie si fara discernamant sau justificare.Iar cand nu mai esti singur pe mosie nu ti-e totuna!Toata problema putea fi usor evitata cu diplomatie dar cum nici presedintele nu-i prea dus la biserica,uite ce a iesit!

11 ianuarie 2012 8:42

revolutionar la lupta corp la corp impotriva portocaliilor condusi de un pitic si un betiv !!!!!!!!!!!!!!!

11 ianuarie 2012 8:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.