Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dosarul în care Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Român (GFR), este acuzat de săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia, a fost mutat de la Curtea de Apel București la Curtea de Apel Ploiești.

Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casație și Justiție, instanță care a admis o cerere de strămutare formulată de Gruia Stoica, acesta invocând presiunea mediatică asupra cazului său.

Gruia Stoica a fost trimis în judecată pe 12 februarie 2014, el fiind în prezent în arest la domiciliu.

Potrivit DNA, în luna mai 2013, SC Complexul Energetic Oltenia SA (CEO) Târgu Jiu a lansat public procedura de licitație ce avea ca scop încheierea acordului cadru și a contractelor subsecvente având ca obiect "Servicii de transport feroviar de cărbune" pentru sucursala Electrocentrale Craiova II, sucursala Electrocentrale Ișalnița și sucursala Electrocentrale Turceni.
Integral pe Agerpres