Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dosarul în care Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Român (GFR), este acuzat de săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia, a fost mutat de la Curtea de Apel București la Curtea de Apel Ploiești.

Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casație și Justiție, instanță care a admis o cerere de strămutare formulată de Gruia Stoica, acesta invocând presiunea mediatică asupra cazului său.

Gruia Stoica a fost trimis în judecată pe 12 februarie 2014, el fiind în prezent în arest la domiciliu.

Potrivit DNA, în luna mai 2013, SC Complexul Energetic Oltenia SA (CEO) Târgu Jiu a lansat public procedura de licitație ce avea ca scop încheierea acordului cadru și a contractelor subsecvente având ca obiect "Servicii de transport feroviar de cărbune" pentru sucursala Electrocentrale Craiova II, sucursala Electrocentrale Ișalnița și sucursala Electrocentrale Turceni.
Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist "instanță care a admis o cerere de strămutare formulată de Gruia Stoica, acesta invocând presiunea mediatică asupra cazului său." Adica, la Ploiesti nu s-a auzit de proces? Nu a scris nimeni despre el? Ma mir ca nu a cerut sa-l mute la Craiova, judecatorii de acolo sunt mult prea bine cunoscuti... de interlopi. Dar in USA de ce nu il muta? Eh? Sau chiar in China: aia stiu sa judece si sa pedepseasca! Facem pariu ca despre acest proces vom mai auzi... la multi (multi!) ani de-acum incolo?

18 iunie 2014 18:18

onor Un alt exemplu al rrrrrromanului "realizat" financiar. Hoti, pardon "realizatii financiar", nu au decat contracte cu statul. Adica ne fura pe noi. Si lor si bancilor noi le platim toate datoriile. Prea stralucitele minti conducatore ce se reunesc in rusinosul parlament nu gandesc decat cum sa se inavuteasca personal.Oare noi suntem un neam sau o adunatura?

18 iunie 2014 12:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.