Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la interviurile "Gândul", că nu vede imposibilă, în principiu, o coabitare a unui eventual guvern USL cu preşedintele Traian Băsescu, dar că, politic, nu şi-o doreşte.

Întrebat cum vede ipoteza unui guvern USL după alegerile parlamentare din 2012 şi coabitarea cu preşedintele Traian Băsescu, Ponta a răspuns: "Dacă Traian Băsescu înţelege să respecte atribuţiile de preşedinte, nu o văd absolut imposibilă, în principiu. (...) Dar dacă el rămâne aşa cum îl cunosc, probabil că într-o lună, două, trei, va începe un conflict".
Integral pe CotidianulComentarii

Manualul securisto-bolsevic Am auzit că de ziua lui, când i s-a oferit în dar o carte, Victor Pontă ar fi zis că nu era cazul, fiindcă deja mai avea una. Să fi fost cumva cartea scrisă de Adi Năstase, 'Manualul PSDistului de măgărie, mitocănie, mârlănie şi mitomanie' ?

19 octombrie 2011 23:23

nelu SCOATEȚI PAPAGALUL ĂSTA DIN VIAȚA PUBLICĂ .ĂSTA NU E LIDER ,LIDERII AU ALT COMPORTAMENT .ȘEFII ȚI-AU SCHIMBAT CALIMERA .

19 octombrie 2011 16:27

Ciklopul constitutional,si-a dat seama ca nu poate numi premier fara acordul presedintelui, chiar daca ia 70% din voturi.

18 octombrie 2011 13:04

Ciklopul constitutional,si-a dat seama ca nu poate numi premier fara acordul presedintelui, chiar daca ia 70% din voturi.

18 octombrie 2011 13:04

Ciklopul Mda... U.S.L.-ul a incepe s-o inmoaie.

18 octombrie 2011 13:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.