Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că Parlamentul ar trebui să dea curs tuturor solicitărilor Parchetului de ridicare a imunității în cazul parlamentarilor, astfel încât să se ofere posibilitatea verificărilor cerute de procurori.

Iohannis a fost întrebat care este punctul său de vedere față de repetatele respingeri ale solicitărilor de ridicare a imunității în cazul unor parlamentari. "Consider că atunci când există o solicitare a unui parchet către Parlament pentru verificarea unui parlamentar, acestei solicitări trebuie să i se dea curs. Nu putem prin vot să împărţim cetăţenii români în două categorii", a afirmat Iohannis.

De asemenea, el s-a declarat "total împotrivă" în cazul legii amnistiei și grațierii, oricare ar fi formula de promovare a unui astfel de proiect.

"Sunt total împotriva unei astfel de legi (privind amnistia și grațierea, n.r.) și voi recomanda colegilor nu numai să nu voteze, ci să protesteze vehement împotriva unui astfel de demers dacă se va face", a mai afirmat liderul PNL.

Integral pe România LiberăComentarii

COMUNISTU' N-are nimeni nimic cu anchetarea si eventual arestarea parlamentarilor.Toate problemele s-au iscat atunci cand s-a solicitata arestul preventiv. Pai, daca soliciti aprobarea arestului "preventiv" , nu-i oare normal ca sa prezinti celor carora le ceri acordul, motivul cererii?! Vrei sa ti se dea acordul asa, in ALB, numai ptr ca esti autoritate a statului??!!! Si daca gresesti, atunci te ascunzi dupa coada maturii si arati cu degetul catre parlamentari, cum ca " ei au fost de acord" si tu esti curat ca lacrima. NU, asa nu este corect, instrumenteza cazul , la asta nu te impiedica nimeni si, atunci cand ai probe solide, prezinta-le si solicita ARESTAREA, nu AREST PREVETIV. Porcaria asta a arestului preventiv,este practicata pentru FABRICAREA de pseudo probe acuzatoare, ceea ce nu este normal intr-o societate normala. DAR CE ESTE NORMAL LA NOI?

12 iunie 2014 10:59

alice imunitatile prezidentiale nu trebuie ridicate ?

12 iunie 2014 8:15

liberalul socialist Sa ne miram de atacurile furibunde impotriva sasului la Haznale si la GuitzaTV?

11 iunie 2014 19:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.