Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marți că încă este membru al PNL, conform statutului, și că poate lua în calcul o candidatură independentă la prezidențiale, dar este prea devreme să se pronunțe în acest sens.

"Conform statutului, sunt membru PNL, însă nu pot să nu subliniez că am văzut atitudinea președintelui interimar, domnul Iohannis, care mă surprinde și care pare să interpreteze de fiecare dată statutul în modul în care îi convine. Interpretarea domniei sale este de nerecunoaștere a calității de membru, însă într-o serie de chestiuni care sunt absolut vitale pentru viitorul PNL — fuziunea cu PDL, părăsirea grupului ALDE și a familiei liberalilor europeni, care sunt înscrise negru pe alb în statut — le desconsideră și acționează, după părerea mea, nestatutar", a afirmat președintele Senatului.Integral pe AgerpresComentarii

liberalul socialist Jigodia a ajuns sa minta ca si Mitomanul, de cind ii sta in preajma. De geaba l-au primit CITIVA din liderii organizatiei de la Satu Mare - aceasta "primire" trebuia avizata de BPN. Lucru care nu s-a initmplat, ba chiar CPT a fost "invitat" draku afara din sala! Deci, CUM e "membru PNL"? Poate sa il faca membru si la Ploiesti, si alta filiala - yoy BPNu;l decide. Si Congresul. Tot ce poate spera sluga pesedelei e sa rupa PNL in doua. Cui va folosi? OK, in 2016 poate va ajuta alegerii unui socialist ca presedinte - dar Taricelul va PLATI in 2016, cind "formatiunea" lui va fi in situatia PNT.

10 iunie 2014 18:15

Moldoveanu Esti un jegos, ai vrut si vrei sa faci rau PNL, parasesti pertidul crezand ca-l rupi si acum spui ca alti sunt de vina.

10 iunie 2014 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.