Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) fac, marţi dimineaţă, percheziţii la Secţiile 1 şi 3 de Poliţie din Capitală şi la locuinţele a peste 30 de poliţişti, suspectaţi de infracţiuni de corupţie, a declarat pentru Mediafax Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al DGA.

Monica Dajbog a precizat că acţiunea este desfăşurată împreună cu procurorii de la Parchetul Capitalei.

32 de agenţi de poliţie de la ordine publică din Bucureşti au fost ridicaţi de DGA şi DNA şi duşi la audieri. Forţele de ordine se dădeau drept poliţişti de la Rutieră şi luau mită de la şoferi, potrivit RTV.net.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii de la cele două secţii sunt în vizorul anchetatorilor de mai multe luni, mai mulţi ofiţeri DGA fiind infiltraţi în cele două secţii.

Poliţiştii sunt suspectaţi că au luat mită de la şoferi pentru a nu le da amenzi pentru încălcarea regulilor de circulaţie, au precizat sursele citate. Poliţiştii vizaţi în acest caz vor fi duşi la audieri.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.