Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi oameni ai legii au fost ridicaţi în această dimineaţă în urma unor descinderi la secţiile de poliţie 1 şi 3 din Capitală, dar şi la locuinţele mai multor poliţişti. Se pare că ar fi vorba de poliţişti de ordine publică ce pretindeau că sunt agenţi de la Rutieră pentru a lua şpagă de la şoferii pe care îi opreau în trafic.

Agenţii nu pretindeau bani numai de la şoferi, ci şi de la prostituatele şi proxeneţii din Bucureşti. Unul dintre agenţii de la sectia 1 nu s-a prezentat la servici în această dimineaţă şi nici nu a fost găsit în locuinţa sa. În acest moment, poliţistul este căutat pentru a fi dus la DGA pentru audieri.

La descinderile efectuate în această dimineaţă au participat forţele de ordinte de la DGA şi SRI, împreună cu procurorii de la Parchetul Capitalei.

Comisarul Christian Ciocan a declarat că Poliţia Capitalei a fost cea care a sesizat Poliţia Română cu privire la suspiciunile de corupţie în cazul poliţiştilor de la secţiile 1 şi 3. IGPR a sesizat mai departe Direcţia Generală anticorupţie.

Integral în Jurnalul Naţional

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.