Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile din Israel se pregătesc pentru a putea face faţă unei situaţii în care Iranul ar deveni o putere militară nucleară. Oficialii israelieni avertizează că acest lucru s-ar putea întâmpla în decurs de un an, relatează AFP.

La cererea foştilor ambasadori, oficiali din serviciile de informaţii şi foşti lideri militari, Institutul naţional pentru studii de securitate (INSS) israelian a pregătit deja strategii de acţiune în cazul unui test nuclear iranian.

Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) a anunţat luni că Iranul a început producţia controversată de uraniu îmbogăţit.

Îmbogăţirea uraniului este motivul unui conflict vechi între Iran şi comunitatea internaţională, care se teme că programul nuclear iranian are obiective militare.


Comentarii

Papa Da, israel se pregateste de razboi. De ani de zile se tot pregateste. Pregatirile au început acum vreo 80-90 de ani si se vor încheia odata cu previzibila sa stergere de pe fata pamântului. Care bucurie, repede sa vie (vorba vechiului schlager: "La incinerare, sa fi lânga mine").

10 ianuarie 2012 12:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.