Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi oameni ai legii au fost ridicaţi în această dimineaţă în urma unor descinderi. Se pare că ar fi vorba de poliţişti de ordine publică ce pretindeau că sunt poliţişti de la Rutieră pentru a lua şpagă de la şoferii, pe care îi opreau în trafic.

Percheziţiile au loc la secţiile 1 şi 3 de la Poliţia Capitalei. Cei 35 de poliţişti vor fi duşi la sediul central pentru audieri.

La descinderile efectuate în această dimineaţă au participat forţe de ordinte de la DGA şi SRI, împreună cu procurorii de la Parchetul Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, poliţiştii de la cele douã secţii sunt în vizorul anchetatorilor de mai multe luni. Mai mulţi ofiţeri DGA au fost infiltraţi în cele douã secţii.


Comentarii

mugur 2. pe de alta parte, toate persoanele care fac deja parte sau vor face parte din profesiile prevazute, sa fie constiente ca, in cazul in care ar fi condamnate in cazuri de coruptie, trafic de influenta, dare si luare de mita, etc, deci infractiuni de natura penala, sa "beneficieze" automat, fara nici un fel de derogari, de maximul de pedeapsa prevazut pentru fapta respectiva de Codul Penal, si asta fara suspendare a pedepsei, eliberare conditionata si alte gogoritze. A, da, stiu, cum din profesiile pe care le-as include ar fi si cele de judecator, parlamentar (ca sa dau doar doua exemple) acestia e sigur ca vor actiona pe sistemul "ce-s prost, sa-mi dau singur cu stingu' in dreptu' ?" Dar si aicea ar exista solutii, de ex. procese cu jurati, in care decizia sa nu mai apartina unei singure persoane, sau eliminarea acestei adevarate mizerii care este votul secret in Parlament si inlocuirea prin vot nominal, la vedere si cu informarea permanenta a populatiei din circumcriptia respectiva despre cum a votat alesul lor in cutare sau cutare problema, nu e normal ? doar nu i-am trimis acolo sa-si faca de cap si sa nu dea socoteala ...

10 ianuarie 2012 14:48

mugur In legatura cu afirmatiile de dinainte, ale dlui Davidescu, cred ca are dreptate atunci cind vorbeste de "circumstante agravante" Eu cred ca unul dintre primele lucruri necesare in tara asta ar fi o adevarata "lege a functionarului public" (categorie care ar include politisti, procurori, judecatori, parlamentari, alesi locali, si lista nu s-ar opri aici, in general persoane care trebuie sa faca si sa aplice legea) Pe sistemul binecunoscut al bucatii de zahar si/sau al bastonului pe cocoasa, aceasta lege ar trebui sa aiba doua parti : 1. e adevarat ca remuneratiile, siguranta locului de munca, etc sint mizerabile si demotivante in momentul de fata, dar prin discutii dintre reprezentantii statului (parlament, guvern) si cei ai sindicatelor cred ca s-ar ajunge, dupa negocieri si discutii la intelegeri acceptate de toate partile in legatura cu salariile, planurile de cariera, etc.

10 ianuarie 2012 14:47

davidescu Normal ca i-au saltat! "furau" din "cota" rutieristilor adevarati...Si, mai mult, cred ca nici nu cotizau... Ma intreb daca acesti comunitari n-au comis, cu acest prilej, si alte infractiuni in afara de luare de mita? Cum ar fi aceea ca se foloseau de calitati oficiale pe care nu le aveau?? Si, oameni ai legii fiind, n-au cumva si circumstante agravante?

10 ianuarie 2012 10:25

edgar Sa ne trait Stimat Domn Igas si Stimat Guvern al Romaniei ca in timp ce tiganu bo rat ponta cu golanii lui hoaste si utcisti mortaciuni USL tot castiga alegerile la zmoala iadului criminalului incornorat iliescu, DUMNEAVOASTRA STIMATI ROMANI PDL UNPR si chiar UDMR care sant mai romani decat ciorile bo rate ale USL care put de nespalare, faceti curatenia a tot raul instaurat in Romania de boala si blestemul Iliescu care s-a scurs si in acest an.

10 ianuarie 2012 9:51

marian comunitari sint mai periculosi decit ceilalti ,alde 10 clase

10 ianuarie 2012 9:30

cosma racoare Inseamna ca sunt fomisti rau de tot !!!! Oare ce salariu au astia ??

10 ianuarie 2012 7:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.