Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adepții teoriei conspirațiilor susțin că în spatele mișcării ”Ocupați Wall Street” se află CIA. Potrivit expertului britanic în domeniul teoriei conspiraţiilor, David Icke, mișcarea care a debutat la New York, la 17 septembrie, ca formă de protest față de lăcomia corporațiilor, a fost iniţiată de ”rebeli profesionişti sârbi” de la 'Centrul pentru acţiuni şi strategii non-violente” (CANVAS) din Belgrad, la iniţiativa Agenției Centrale de Informații din SUA.

Conform versiunii lui Icke, CIA a ”angajat” CANVAS pentru a dirija ”revoluţiile fabricate”, cărora expertul le atribuie nu doar acţiunile de protest ale ”indignaţilor” din ţările occidentale, inclusiv mişcarea anti Wall Street, ci şi evenimente precum ”primăvara arabă” din Egipt şi Tunisia, scrie ziarul austriac Die Presse, citat de Agerpres.

Conducerea CANVAS se face dintr-un sediu mic de pe strada Gandhi din Belgrad. Din anul 2003, ”pe toate continentele” se desfăşoară cursuri speciale la care au fost instruiţi activişti din mai bine de 37 de ţări, susține expertul britanic.
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Eneas David Icke nu e plecat cu sorcova de tot! Occupy Wall Street are o tenta antisemita clara si explicita ,iar sarbii au multe de zis pe lumea asta dupa toate chinurile prin care au trecut .... Violenta cu care sunt atacati din ordinul primarului evreu al NY arata clar ca s-a basicat cahalul !Noroc cu David ca stie ce si cum )))))

18 noiembrie 2011 18:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.