Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este de părere că decizia PNL de a trece de la grupul ALDE în cel al Popularilor Europeni va conduce la dispariția Partidului Național Liberal de pe eșichierul politic românesc.

"Există probabil o explicație politică (pentru decizia PNL—n.r.). (...) În spate este această dorință nemăsurată a domnului Antonescu de a ajunge cu orice preț președinte și mișcările pe care le face se înscriu pe această orbită care va duce PNL în brațele președintelui Traian Băsescu, lucru care va duce la dispariția PNL de pe scena politică prin absorbția, înghițirea lui, destructurarea lui. Acesta va fi sfârșitul pe care îl preconizez și la care nu vreau să fiu, în niciun caz, parte. Nu vreau să împărtășesc această soartă a PNL", a precizat Tăriceanu, miercuri, la Parlament.Integral pe AgerpresComentarii

@val1 Bai cretine, cum ai fost tot timpul impotriva comunistilor, dar ai votat USL? Cum poti sa te afirmi liberal, dar sa votezi cu USD? Ce ii tot tragi cu PD, care nu mai exista de 7 ani? Cum de sustii ca PNL sa ramina in gruparea CENTRU-STINGISTA ALDE? Ce are toate acestea cu Basescu, bai autistule? Tocmai de aici se vede ca liberalii nu sunt scula lui Base: daca erau, se apropiau de PMP, de FC. Majoritatea "nesimtitilor" sunt de mult in PSD, in UNOPR, chiar in PC (si, citiva, in PNL), deci, lasa-ne! De udne vrei sa "scapati" Ce zici sa scapam de comunistii aflati ACUM la Putere? Eh?

28 mai 2014 19:55

gica,contra Parerile mortilor politici nu conteaza !

28 mai 2014 14:31

val 1 Cred ca cele relatate de d-l Tariceanu sint posibile. Din diverse motive acesta nu este agreat de o parte din alegatori, dar ma uit la unii comentatori, care ori sint idioti sau sint propagandisti de-ai Javrei Ordinare, care pot sustine ca PDL-eprele si tot ce provine de la Bashinescu ar putea fi de dreapta, dupa ce au fost in Internationala Socialista. Cu toate ca am votat tot timpul cu Liberalii si i-am dezavut pe PSD-isti si toate partidele din care provin, ii pot aprecia ca sint constanti in doctrina lor, chiar daca noi ne-am saturat de comunism si tot felul de doctrine si comportamente provenind de la acestia. Sa speram ca viitorul nu va fi atit de neru,atit ne-a mai ramas si sa traim multi ani sa scapam de acesti nesimtiti, care au acaparat puterea.

28 mai 2014 13:13

liberalul socialist Pai de ce, don Taricelu? Se vor supara sustinatorii PNL ca de miine vor fi in PPE si nu in ALDE? Daca ii intrebi, 90% din ei habar nu aveau de care grup apartin - nici cu ce se maninca ALDE. In realitate, liberalii europeni (ALDE) sunt de CENTRU-STINGA! De aceea s-a simtit atit de bine Kakarau alaturi de socialisti, de aceea te simti TU atit de bine alaturi de ei - dintotdeauna! Eu cred ca singura sansa a liberalilor este sa se declare ferm DE DREAPTA, sa lase curvasareala politica romaneasca Cum zice si Banciu: babele cu doi dinti care pupa icoane si microfoane, mortii lui Dragnea, aia din scornicest, nu au decit sa fie cu PSD, PNL trebuie sa se gindeasca la cei 60% de romani muncitori, platitori de impozite, cei care CREEAZA valoarea in tara asta asta!

28 mai 2014 12:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.