Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Panasonic Toughbook anunţă introducerea pe piaţă a primei sale tablete cu sistem de operare Android dedicată clienţilor din zona de business.

Noua tabletă Toughbook va acoperi o nişă din piaţa acestor dispozitive mobile, fiind un model ranforsat, destinat utilizării în cadrul companiilor şi altor instituţii ce pun preţ pe funcţionalitate, durabilitate şi securitate sporite. Beneficiind de toate aceste caracteristici, noua tabletă Panasonic va răspunde nevoilor unei varietăţi mari de utilizatori, atât din zona guvernamentală, a forţelor de securitate cu grad înalt de mobilitate, din cea a IMMurilor, dar va fi potrivită şi pentru manageri IT şi de securitate sau directori financiari.


Din perspectiva functionalităţii, tableta Toughbook nu va fi echipata cu un ecran lucios, precum cel al modelelor existente deja pe piaţă, care este aproape imposibil de vizualizat în mediul exterior. Tableta va beneficia de un ecran cu luminozitate mare, vizibil şi afară, la lumina zilei, astfel încât utilizatorii mobili pot citi informaţiile de pe ecran şi pot opera tableta cu uşurinţă. Noua tabletă va fi echipată şi cu un stilou activ ce va permite utilizatorilor care lucrează în vânzări, relații cu clienții sau la puncte de vânzare mobile să înregistreze semnături pe ecranul multi-touch cu diagonala de 10,1inch XGA.

Operarea în medii enterprise necesită un nivel de securitate sporit ce nu este în prezent disponibil pe tabletele de pe piaţă. Pentru a acoperi această nevoie, noua tabletă Toughbook este proiectată cu un sistem de securitate sporit la nivel hardware.
Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.