Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Sigur că o alianță PNL-PDL, atât timp cât nu-l are pe domnul Antonescu în frunte, ne pune probleme. Dacă e cu domnul Antonescu, nu ne pune nicio problemă, pentru că nu vor vota nici alegătorii PDL. Cei de la PNL au votat și ei 12-13% cu greu. Dacă găsesc, sigur, o altă formulă, atunci da"

„Foarte mulți oameni au considerat că pot să voteze și cu noi și cu Mircea Diaconu”

„În această situație, e foarte posibilă o candidatură comună PSD-PNL a lui Tăriceanu la prezidenațiale”

"La următoarea reuniune a PPE, va fi reuniunea conducerii, la care merg domnul Băsescu și domnul Hunor Kelemen, după care conducerea se va duce într-o sală mare, în care este și domnul Antonescu, și va spune: stimați colegi, am hotărât următoarele. (...) Să te pui într-o asemenea situație, în care Traian Băsescu și Hunor Kelemen — pe bună dreptate, că e viceprim-ministru al Guvernului — sunt la masa de decizie și tu stai și aștepți afară să vezi ce decide PPE pentru România. (...) Domnul Antonescu este printre cei care primesc ordinele de la șefii PPE, care vor decide ceva. El nu participă la masă, pentru că nu are niciun fel de funcție în statul român care să-l califice"

"Eu credeam că după Traian Băsescu nu mă va mai uimi nicio răzgândire"

Întrebat dacă l-ar primi pe Radu Stroe în PSD, Ponta a răspuns: "Da, de ce nu?".

Întrebat dacă şi Chiţoiu ar putea deveni membru PSD dacă va fi exclus din PNL, Ponta a precizat: "Nu cred".