Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că este foarte relevant faptul că Legea sănătății a fost criticată de un profesionist în domeniu, şeful SMURD, Raed Arafat. "Despre legea sănătății a vorbit un om pe care cred că îl respectăm cu toții pentru profesionalismul și integritatea lui, și anume domnul Raed Arafat. N-aș adăuga nimic. Eu cred că toți cei care guvernează și vor guverna România pot lua de la acest om – de la Raed Arafat, nu de la Traian Băsescu – exemplu din toate punctele de vedere. Și e foarte sugestiv faptul că în Guvernele României, acest om a dovedit mai mult devotament și, la urma urmei, mai mult patriotism pentru această țară decât alții", a declarat Crin Antonescu.

Dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe această lege, USL ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură, a mai spus liderul PNL.
Integral pe Cotidianul