Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă firmele constructoare vor respecta termenii din contracte, până la sfârşitul acestui an am putea avea peste 500 de kilometri de autostradă în România. Pe hârtie, până în decembrie, aproape 160 de kilometri de autostradă se vor adăuga la cei 390 de kilometri existenţi.

În prezent, sunt aproape gata 55 din cei 62 de km ai Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti şi cei 12 km din A1 pe sectorul care ocoleşte Aradul. Avansate sunt lucrările şi pe A2, pe cei 16 km dintre Medgidia şi Murfatlar, dar şi pe A4 sau centura Constanţei, între Valu lui Traian şi Ovidiu, tronson care are 11 kilometri.

Cele două sectoare trebuie să fie gata până la începutul sezonului estival. Tot atunci ar trebui să fie deschis, pe o singură cale, tronsonul Cernavodă-Medgidia din A2, care are 20 km, urmând ca acesta să fie gata total până la sfârşitul anului.

În august 2012 ar trebui inaugurat sectorul Orăştie-Simeria de pe A1, lung de 18 km, iar în octombrie cei şapte kilometri de pe A3, între Bucureşti şi centura Bucureşti.

Nu în ultimul rând, Ministerul Transporturilor a alocat Bechtel fonduri pentru finalizarea a 18 km pe A3 pe sectorul Suplacu de Barcău-Borş.


Comentarii

Planuri mărețe! La sfârşitul anului, vomă! Vomă masivă! Însă taxa de autostradă e cea mai importantă în viziunea chioară a imbecililor portocalii. Taxa de autostradă care nu se plătește decât în foarte puține țări ale lumii. Dar în România care e țara tuturor posibilităților aiurea și nu numai, orice bazaconie sau tâmpenie devine lege peste noapte. Să trăiți bine!

9 ianuarie 2012 8:39

Tzepelush In plus sau cu tot cu astia 490 de acum ?

9 ianuarie 2012 8:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.