Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marius Copil a trecut de Victor Crivoi, în primul tur al calificărilor turneului de mare șlem de la Roland Garros, cu scorul de 6-4, 7-6 (4). Copil va da piept în faza următoare cu un cap de serie al turneului de calificare.

Partida dintre Marius Copil, locul 152 ATP și pe Victor Crivoi, locul 228 ATP a fost cea de a treia, cei doi întâlnindu-se de două ori în cadrul turneului de tenis de la București, de fiecare dată învigând Copil. În vârstă de doar 23 de ani Copil este tenismenul român cu cele mai mari șanse să ajungă în prima sută mondială după Hănescu și Adrian Ungur.

În turul al doilea al calificărilor, Copil îl va întâlni pe învingătorul din partida dintre japonezul Go Soeda, locul 103 ATP şi croatul Ante Pavici, locul 179 ATP. Go Soeda este și cap de serie numărul 5 în cadrul turneului de calificări.

Tot în turul I al calificărilor, Adrian Ungur, locul 132 ATP şi cap de serie numărul 24, a fost învins, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, de belgianul Ruben Bemelmans, locul 164 în clasamentul mondială.

Turneul Roland Garros, cu premii de peste 11,5 milioane euro, debutează oficial pe 25 mai, atunci când vor avea loc primele meciuri de pe tabloul principal al competiției. Turneul se va încheia pe 8 iunie.

Integral pe România Liberă