Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL și PDL încearcă să-i momească pe alegătorii PNȚCD și FC, spunând că un vot pentru acestea este un vot pentru PSD. Un vot la europarlamentare pentru PNȚCD sau Forța Civică înseamnă un vot pentru PSD.

Declarația îi aparține liderului PNL Crin Antonescu, care a și făcut un apel la alegătorii partidelor de dreapta să voteze cu liberalii, pentru că voturile date partidelor mici, care nu vor intra în Parlamentul European (PE), vor ajunge la PSD prin redistribuire.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a preluat și el mesajul. „Un vot dat unor partide care nu vor intra în PE până la urmă este, în cea mai mare parte, un vot dat PSD-ului”, a spus el.

PNȚCD a fost deranjat de mesajele transmise de liderii PNL și PDL. „Domnul Antonescu nu are dreptul moral să le vorbească alegătorilor de dreapta despre pericolul PSD, întrucât, oricâte tumbe politice ar executa, domnia sa rămâne principalul responsabil pentru readucerea stângii la putere”, susține PNȚCD într-un comunicat de presă.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei