Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizaţiei Camorra, a fost prins de poliţiştii români în localitatea Frumuşani din judeţul Călăraşi. Bărbatul se afla lista celor mai periculoşi infractori.

Potrivit presei italiene, Cesarano era dat în urmărire internaţională pentru escrocherie şi fraude.

Poliţiştii din Ilfov l-au prins pe bărbat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al României în Italia.

Liderul Camorra urmează să fie prezentat Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Bucureşti, cu propunerea de arestare în vederea extrădării.

Camorra este cea mai veche organizatie criminala din Italia si, potrivit presei italiene, cifra ei de afaceri este evaluata la peste 30 de miliarde de euro. Toate reglarile de conturi se fac cu pretul sangelui, vendeta fiind o regula de aur.

Camorra este prezenta in toate sectoarele economiei regionale napoletane unde clanurile gestioneaza diversele traficuri, prostitutia si extorsiunea de fonduri.

Potrivit autorului celebrei carti "Gomorra", Roberto Saviano, Camorra a asasinat peste 3.600 de persoane din 1979. Adica a "ucis mai mult decat oricare alta organizatie, a facut mai multe victime decat ETA si IRA reunite, mai multe decat mafia rusa, familiile albaneze, Brigazile Rosii si decat toate atentatele comise in Italia in perioada anilor de plumb".


Comentarii

nae pai membri ai mafiei italiene si ruse avem din plin in politica romaneasca... cine i-a finantat dupa 90 sa acceada? cine i-a facut dottori si blejnari?

17 mai 2014 15:59

mafiot sunt mai multi mafioti refugiati in romania,,

17 mai 2014 12:09

Mino Poate ca pt. ca toti cei 5449 locuitori se cunosteau intre ei si cand a aparut cineva nou, care nici nu vb romaneste, a batut la ochi ?

17 mai 2014 11:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.