Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nigel Farage a şocat ascultătorii unui post de radio din Londra atunci când a dezvăluit că nu vrea să aibă vecini români, într-un interviu acordat LBC, relatează International Business Times UK, în pagina electronică de sâmbătă, conform Mediafax.
Farage a declarat că îşi menţine un comentariu anterior potrivit căruia ar fi "îngrijorat" dacă alături de el s-ar muta nişte români. Liderul UKIP a invocat statisticile privind infracţiunile comise de români.
"Am fost întrebat dacă aş fi îngrijorat în cazul în care un grup de români s-ar muta lângă mine. Dacă trăieşti în Londra cred că ai fi" îngrijorat, a declarat el.
Farage a negat însă că alimentează extremismul împotriva imigranţilor, insistând: "Nu demonizez pe nimeni. Demonizez clasa politică ce a deschis uşa permiţând să se întâmple astfel de lucruri".
Când jurnalistul James O'Brien l-a întrebat care ar fi diferenţa între românii care s-ar muta lângă el şi germani, referindu-se la faptul că soţia lui Nigel Farage este cetăţean german, acesta a răspuns: "Ştiţi diferenţa".
El a fost rugat să comenteze şi declaraţiile sale anterioare cu privire la faptul că nu îi place să audă vorbindu-se doar în limbi străine în trenurile din Londra, având în vedere că propria lui soţie vorbeşte în germană la telefon.
"Nu cred că vorbeşte în tren. Aceasta este ideea", a răspuns Farage.
Directorul de comunicare al Ukip, Patrick O'Flynn, fost editorialist al Daily Express, a întrerupt interviul atunci când subiectul s-a îndreptat către fondurile cerute de la Bruxelles ca europarlamentar. Farage a ignorat intervenţia acestuia şi, potrivit angajaţilor LBC, O'Flynn a fost nevoit să îl scoată afară din studio.
Farage a primit milioane de lire sterline din banii contribuabililor de când a devenit europarlamentar, în 1999. Recent, el este chestionat în legătură cu ce s-a întâmplat cu zeci de mii de lire sterline destinate administrării unui birou al partidului.


Comentarii

Mino Ce spune The Telegraph in articolul despre interviu: "What happened in has effectively finished Nigel Farage’s political career". Deci indirect noi romanii am contribuit la asta.

18 mai 2014 1:41

ceilalti Frate cu Le Pen, Jirinovsky, Vadim, Becali, Tokes etc

17 mai 2014 16:26

@PRECIZARE Din pacate intradevar Nigel Farage sa referit la romani si nu la rromi. Trist.

17 mai 2014 14:43

Breaking News: am aflat tocmai ca dl. dr. Hans-Olaf Henkel (fost presedinte al Asociatiei Industriasilor Germani si astazi canditat al partidului ANTI-euro din Germania AfD, n.n.) a fost atacat de EURO-derbedei pro-guvernamentali de stânga si lovit (în gât, n.n.) cu o EURO-piatra de caldarâm, dupa cum puteti constata la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=5_mHpw_oky8. Cu respect, Redactia A3 (Felix e dus la curve, n.n.)

17 mai 2014 14:14

PRECIZARE: dupa cum v-ati dat sigur seama, termenul "român" din RAHATUL nostru de articol îi desemneaza pe cetatenii români (si nu pe etnicii români), fiind vorba în mod evident de tziganii (împutzitzi, n.n.) de etnie rroma. În plus, referirea la "grup" trimite în mod firesc la cioarda, liota si/sau trib. Cu respect, Felix (inculpatul, n.n.) & A3

17 mai 2014 13:43

Middle East Nici mie nu mi-ar conveni sa am vecin un tip cu fatza asta de handicapat. Se stie in toata lumea ca englezii sunt niste putori penale.

17 mai 2014 11:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.