Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

NOAPTEA MUZEELOR 2014. MUZEUL ANTIPA participă sâmbătă, 17 mai, la NOAPTEA MUZEELOR 2014 cu o serie de evenimente speciale. Vizitarea gratuită va începe la ora 19:00, când publicul va avea ocazia să vadă atât expoziţia permanentă, dar şi să ia parte la ateliere diverse.

NOAPTEA MUZEELOR 2014. Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Capitală participă la Noaptea Muzeelor 2014 cu o serie de evenimente speciale.

Vizitarea gratuită a expoziţiilor permanete de la MUZEUL ANTIPA va începe la ora 19:00 şi se va desfăşura după următorul program:

NOAPTEA MUZEELOR 2014. MUZEUL ANTIPA 19:00 - Lansarea traseului alternativ de vizitare a Muzeului, intitulat „Istoria lumii vii în 10 exponate”. Acest proiect oferă vizitatorilor posibilitatea de a dedica o vizită sau mai multe informaţiilor strict dedicate primului grup de 10 piese, deosebite din patrimoniul ştiinţific al Muzeului. Speciile prezentate sunt marcate prin panouri informative, cu date despre biologia, ecologia, distribuţia şi statutul de ocrotire a speciilor respective, cu o ilustraţie bogată. Acest traseu a fost anticipat de cele 10 conferinţe, ţinute de către cercetătorii Muzeului în intervalul octombrie, 2013 – mai, 2014.

NOAPTEA MUZEELOR 2014. MUZEUL ANTIPA 19.00 – 03.00 - Vizitarea gratuită a expoziţiei temporare de fotografie „Văcăreşti: descoperirea unui Parc Natural Urban”. Expoziţia, deschisă la Muzeul Antipa, a fost organizată în colaborare cu grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Parcului Natural Văcăreşti şi revista National Geographic România şi cuprinde fotografii, concepte de arhitectură şi idei de dezvoltare urbană realizate de către fotograful Helmut Ignat, împreună cu „Save or Cancel”. Toţi vizitatorii, care doresc să protejeze flora şi fauna deosebite, identificate de către specialişti în „delta” din mijlocul Bucureştiului, vor avea posibilitatea să-şi susţină opinia prin acordarea de semnături în Noaptea Muzeelor 2014.
Integral pe Gândul