Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Omul, in intimitatea lui, in fata calculatorului, poate sa impartaseasca orice frustrare prietenilor de pe retelele de socializare. Dmitri Rogozin este, insa, vicepremier al Federatiei Ruse. Orice „mananca” Rogozin pe Twitter poate fi socotit o declaratie oficiala. Desi este „un parat”, aflat pe lista sanctionatilor SUA si UE, de aceea frustrat, cuvintele lui trebuie sa fie preocuparea romanilor, chiar daca presedintele lor nu vrea. Mai ales cand Rogozin spune ca mai bine ar calari un bombardier Tupolev.

Ca el s-a dus in Transnistria sa ia, acolo, niste „petitii”, prin care se cere Rusiei sa recunoasca regiunea separatista. „Serviciile speciale moldovenesti au confiscat doar o parte nesemnificativa din incarcatura”, a anuntat Rogozin. De parca ar interesa pe cineva! Mai interesant e update-ul sau: „Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul, cine sunteti si ce credem despre voi”. Dom’ne, aici omul s-ar putea sa sperie pe bune. Daca citeaza din dosarele „domnilor din Romania”, la care face referire, nu cred ca mai avem nevoie de parerea lui. Ca o avem pe-a noastra! Din nefericire, vrea sa negocieze. Asteapta „o delegatie” la Moscova, altminteri…!

Integral pe Naţional