Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Traian Băsescu a afirmat joi că justiția nu este curată 100%, cum ar trebui să fie.

"Există un adevăr major pe care eu îl susțin public, fără ezitare: justiția nu este curată 100%, cum ar trebui să fie. (...) Nu, nu este atât de riscantă cum pare, când apar astfel de cazuri", a spus șeful statului într-o emisiune B1 Tv.

El a spus că nu dorește să anticipeze, dar că probabil vor mai fi cazuri de corupție depistate la Curtea de Apel București.

Băsescu a susținut că în ultimii zece ani justiția s-a schimbat consistent, însă a arătat că "din păcate vechea generație a rămas cu năravurile în care a crescut".
Integral pe AgerpresComentarii

bibicu pentru @ si @; dragi pacienti, iar nu v ati luat medicamentele, sa stiti ca si zeama de clopot este o solutie pt voi.

1 mai 2014 20:32

@7.4M de ciumpalaci cretini Bai @linDicule, ai ramas blocat in parasuta? Pe cine a "numit in functie" Basescu, boule, in afara de cei propusi de Parlament, Guvern sau CSM? El nu face NUMIRI DE LA SINE, cretinule! Iti spun eu pe cine a numit el in functie: pe PONTA! Pe Cazanciuc. Pe Chitoiu. Pe Ruseanu. Gasca de timpiti incompetenti ai guvernului socialist. Pe RELU Xformer, boule! Tot el a numit-o si pe Pivniceru, si pe Mustata, si pe Seres - dar toti,TOTI i-au fost dat pe lista de altii. EL NU ARE VOIE SA NUMEASCA, tu n-ai inteles chestia asta inca?El semneaza niste hirtii - iar daca nu le semneaza, este amenintat cu demiterea. Dar ciot de prosti sunteti voi, haznalistii, se vede din faptul ca cei pe care VOI ii injurati, Occidentul ii premiaza, ii lauda, ii respecta.

1 mai 2014 19:53

@plagiatorul socialist Care "ceiallti", FA @antilepra? Cei 83 de magistrati arestati SI CONDAMNATI? Tu nu vezi ca nhici sluga Mitomanului, Nitu, nu mai are curaj sa ii apere pe cei "cu coalaoana vertebrala dreapta"? Dar ia spune-ne, ai stu "coalana vertebrala dr4epta" - de la vreun morcov infipt sanatos in dos. De ce ti-e teama, FA, de Justitie? Uite ca mie nu mi-e teama, sunt unul din putinii romani care NU AU FURAT in viata lor! Nici macar salariul - decit pe timpul comunistilor, ca toata tara asta de cretini puturosi!

1 mai 2014 19:45

baseste Ai dreptate mafiotule de Basescu ,nu este 100% basista.

1 mai 2014 19:44

LinDicuPrincipeseiUdreaParasutatamaibasina Ti-ai bagat jegoasa ta de mana in ea mai cacaciosule si ai pus pe cei mai mari infractori ai natiei in functii cheie..O sa te ia dracu si e tine si pe ei curand.Stai la rand ca-ti vine...

1 mai 2014 19:34

antilepra Ce a vrut sa spuna mafiotul Basescu? Ca justitia nu este 100% sub comanda lui ,mai sunt si procurori si judecatori corecti,curajosi si cu coloana vertebrala dreapta. Nu sunt toti ca si Zegrean,Livia Stanciu,Daniel Morar,Codruta Kovesi,Papici,Danilet, Haineala,Ghica . Astea sunt pupincuristii lui Basescu care aduc mari prejudicii justitiei Romaniei ,,ceilalti sunt cei cu coloana vertebrala dreapta.

1 mai 2014 14:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.